Drăgulescu, primul gimnast român care revine în sala de gimnastică

Drăgulescu, primul gimnast român care revine în sala de gimnastică

Marian Drăgulescu este primul gimnast român care revine în sala de gimnastică după aceste 2 luni de restricții și măsuri de prevenire a pandemiei cu noul Covid-19.

”Atenție, campion la poartă!”, au anunțat reprezentanții Comitetului Olimpic și Sportiv Român pe pagina oficială de Facebook. În timp ce, Federația Română de Gimanstică a titrat: ”Momentul mult așteptat!”, cu referire la revenirea gimnastului la antrenamentele oficiale.

Atenție, campion la poartă!Suntem împreună, suntem Team Romania 🇷🇴!Cel mai titrat gimnast român din istorie,…

Publicată de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman pe Marţi, 19 mai 2020

Marian Drăgulescu a intrat în cantonament închis din Complexul Olimpic ”Sydney 2000” de la Izvorani, alături de antrenorul Ștefan Gal, asistenta medicală Jenica Mihu și maseurul Răzvan Spirescu.

Alături de Marian au intrat în cantonamentul de la Izvorani antrenorul Ștefan Gal, asistenta medicală Jenica Mihu și maseurul Răzvan Spirescu.

După intrarea în incinta Complexului Olimpic, aceștia au trecut cu bine de zona de triaj, înainte de a fi cazați și a intra în sala de gimnastică.

 

Momentul mult așteptat!🤩Marian Drăgulescu este primul gimnast român care revine în sala de gimnastică după aceste 2…

Publicată de Federația Română de Gimnastică pe Miercuri, 20 mai 2020

 

În cantonamentul de la Izvorani vor intra curând și componentele loturilor olimpice și naționale feminine de gimnastică artistică.

Distribuie:

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!