Doliu în sportul românesc! Campion balcanic, decedat la doar 19 ani

Doliu în sportul românesc! Campion balcanic, decedat la doar 19 ani
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Doliu în sportul românesc! Campion balcanic la tenis de masă,  a decedat la vârsta de doar 19 ani.

”O veste trista si aproape incredibila a facut, in aceasta dimineata, inconjurul lumii tenisului de masa romanesc”, a anunțat Federația Română de Tenis de Masă pe pagina oficială.

Marius Rădoi, campion balcanic la tenis de masă, la cadeți, în 2016, și-a pierdut viața într-un accident de mașină.

Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 22.00, pe drumul național DN 65, în localitatea Negreni, informează știrileprotv.ro.

Marius Rădiu, fiul adjunctului IPJ Olt, Cristian Rădiu, se afla singur în mașină, când a derapat într-o curbă și a lovit un cap de pod, impactul fiind fatal pentru tânărul sportiv, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de prim ajutor sosite la fața locului și a medicilor de la spital.

Marius Rădoi se transferase în această vară la CSM 2007 Focșani, de la CSM Slatina.

”Transmitem condoleanțe familiei îndoliate și păstrăm un moment de reculegere în amintirea lui Marius”, precizează Federația Română de Tenis de Masă în încheierea mesajului postat pe pagina oficială, în memoria tânărului campion.

Și clubul la care juca Marius, CSM Focșani 2007, participantă în Campionatul Diviziei A, a transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook.

”Familia CSM Focșani 2007 este, de ieri, mai săracă. A fost un sportiv și un coleg excepțional, mereu vesel, oricând gata să ajute pe oricine ar fi avut nevoie”, a postat CSM Focșani 2007, în urma tragediei.

Reprezentanții clubului la care era legitimat au precizat că tânărul campion originar din Slatina s-a integrat foarte bine în grupul jucătorilor de tenis de masă ai CSM Focșani 2007.

”Să-ți fie lin drumul în veșnicie Marius Rădoi!”, au transmis reprezentanții clubului sportiv.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!