Din lac în puț! Marius Șumudică a aterizat direct într-un focar de COVID-19

Din lac în puț! Marius Șumudică a aterizat direct într-un focar de COVID-19
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Chiar dacă abia a ajuns la Rizespor, Șumudică are planuri mare. Antrenorul român vrea să repete performanța de la Gaziantep, echipă pe care a dus-o pe primul loc în grupă. Dar se pare că de data aceasta norocul nu a fost de partea lui. Debutul lui Șmudică la Rizespor a început cu stângul. Echipa a ajuns la 8 cazuri pozitive de coronavirus.

Turcii l-au primit pe Șumudică la noua echipă direct cu un focar de coronavirus.

Șumudică a aterizat în focar

 

Cei de la Rizespor au făcut testele înaintea meciului de sâmbătă, cu Bașakșehir, aflând că încă trei jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Jucătorii au intrat imediat în izolare, iar Marius Șumudică, care a semnat recent cu Rizespor, are acum opt fotbaliști indisponibili. În plus, în total, șapte dintre angajați sunt și ei infectați cu COVID-19.

Fără mai mulți oameni de bază, Șumudică primește și vești bune, după ce a aflat că se va baza pe Damjan Djokovic.

Ajansspor.com notează că Rizespor i-a plătit CFR-ului 400.000 de euro pentru Djokovic, iar croatul va avea un salariu de 600.000 de euro.

Potrivit sursei citate, Șumudică a câștigat războiul cu Dan Petrescu. Oferta pe care Kayseri ar fi făcut-o era de doar 100.000 de euro pentru CFR Cluj și 400.000 de euro pentru jucator.

Pe parcursul carierei, Damjan Djokovic a jucat la echipe precum HNK Rijeka, Spezia Calcio, Greuther Furth, Ajaccio, Bologna, AS Livorno, Monza, Cesen, Spartak Trnava, Excelsior U19, ASO Youth și Haaglandia Youth.

Bașkanii care au vorbit cu Lucescu i-au spus că sunt cel mai bun antrenor din Turcia, în opinia lor. Acum nu trebuie să mai greșesc,  va trebui să mă cenzurez, încerc să mă schimb, mă înconjor de oameni care să mă ajute. Sunt tânăr, am 49 de ani, sper să ajung la o echipă mare, simt că pot face lucrul acesta” – Marius Șumudică

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!