Dezvăluire incredibilă a lui Gică Popescu! Cel mai mare secret al celor de la Viitorul

Dezvăluire incredibilă a lui Gică Popescu! Cel mai mare secret al celor de la Viitorul
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Gică Popescu, președintele echipei Viitorul, a spus cel ,ai mare secret al echipei. Imediat dupa partida cu FCSB, fostul fotbalist a dezvăluit că î secretul gazonilui perfet de de Ovidiu este unul foarte costisitor.

Președintele de la Viitorul a recunoscut că încălzirea gazonului de pe stadion este pornită din luna noiembrie până în luna martie, fapt care costa echipa suma colosală de 60.000 de euro.

FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul disputat cu FC Viitorul, în etapa a 17-a a Ligii I.

 

FC Viitorul e neînvinsă de trei meciuri consecutive, o victorie şi două egaluri. FCSB are două egaluri şi două victorii în ultimele patru etape.

 

Gică Popescu a dezvăluit secretul

„Rezultatul este unul echitabil. Întotdeauna la noi gazonul este foarte bun. Se întreține cu bani! Din prima săptămână a lunii noiembrie, când începe frigul, până la finalul iernii, nu se opreşte niciodată încălzirea.

Atât timp cât laşi încălzirea mereu funcţională, rezultatul este cel pe care l-aţi văzut. Acesta este secretul, să laşi tot timpul încălzirea gazonului pornită.

Noi facem acest lucru, cu toate că avem costuri foarte mari, undeva la 60-70.000 de euro din noiembrie până la finalul lui martie. Dacă vrem să avem un gazon de calitate, trebuie să facem aceste eforturi financiare. Dacă dai drumul la căldură din noiembrie până-n martie, rezultatele se văd”, a declarat Popescu.

LPF se implică în starea gazoanelor din Liga 1

Justin Ștefan, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunțat, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, modalitatea prin care încearcă să „dezghețe” terenurile din Liga 1, în această perioadă. Condițiile de vreme, din această perioadă, afectează starea gazoanelor din Liga 1, astfel că fotbaliștii au mari dificultăți să joace pe asemenea suprafețe.

Șeful LPF susține că ar fi solicitat Departamentului Competiții să ceară cluburilor din Liga 1 o declarație scrisă prin care să-și asume faptul că instalația de încălzire a terenului, pe care își desfășoară meciurile de acasă, funcționează la parametrii optimi și este pornită în vederea prevenirii înghețului gazonului.

FCSB a acumulat 38 de puncte şi conduce în clasamentul Ligii I. Pe locul al doilea este CFR Cluj, cu 37 de puncte, iar pe locul 3, CS Universitatea Craiova, cu 31 de puncte.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!