Dennis Man și Florinel Coman, la un pas de un transfer uriaș! Englezii îi vor cât mai repede

Dennis Man și Florinel Coman, la un pas de un transfer uriaș! Englezii îi vor cât mai repede
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

“Bijuteriile” lui Becali sunt pe cale să-i aducă bani frumoși finanțatorului FCSB. Dennis Man și Florinel Coman au fost luați la ochi de o mare echipă din Marea Britanie.

Gigi Becali a fost foarte clar când a spus că este dispus să-i lase pe Florinel Coman și Dennis Man pe cel puțin 30 de milioane de euro. Acest lucru însă nu i-a făcut să dea înapoi pe fanii celor de la Celtic, care cer transferul celor doi jucatori în această iarnă.

Cei doi jucători de la FCSB au fost urmăriti cu atenție de suporterii echipei din Marea Britanie. Fanii formației sunt surprinși însă cum ce nimeni nu i-a transferat pe cei doi până acum.

Dennis Man și Florinel Coman, doriți în Marea Britanie

Suporterii lui Celtic îl urmăresc pe Dennis Man de mai bine de un sezon. „Îl vrem. 17 meciuri, 14 goluri și 6 pase decisive are jucătorul de 22 de ani pentru FCSB, în acest sezon de Liga 1. Man mi-a atras atenția încă din sezonul trecut și sunt șocat că nu l-a luat nimeni până acum. Ce transfer ar fi”, notează cei de la Everything Celtic, pe contul lor de Twitter.
Nu doar Man e lăudat de suporterii lui Celtic, ci și Florinel Coman, cel care este unul dintre favoriții acestora. „Jucătorul de 22 de ani a evoluat întreaga carieră în România și acum se gândește să-l urmeze pe compatriotul său la Glasgow… dar la verzi. În 120 de meciuri pentru FCSB, Coman a fost implicat direct în 66 de goluri”, mai notează cei de la Everything Celtic.

Dennis Man e golgheter în Liga 1

Dennis Man este golgheterul Ligii 1 după 18 etape jucate în sezonul 2020 – 2021. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 6,5 milioane de euro a dat 14 goluri în 17 meciuri jucate în primul eșalon fotbalistic și a dat 6 pase decisive. Mai mult, internaționalul român are 3 goluri și 1 asist în 2 meciuri din Europa League.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!