Dennis Man, mărul discordiei dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali. Declarații surprinzătoare!

Dennis Man, mărul discordiei dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali. Declarații surprinzătoare!

Transferul lui Dennis Man a băgat zâzanie între impresarul Anamaria Prodan și finanțatorul FCSB, Gigi Becali. Declarațiile nu tocmai prietenoase ale patronului echipei bucureștene nu au rămas fără răspuns din partea singurei femei cu putere din fotbalul românesc.

Schimb de replici acide între Prodanca și Becali

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma este aproape sigur. Finanțatorul FCSB a anunțat că a bătut palma cu oficialii italieni. Dar nu a ratat ocazia de a arunca niște săgeți în direcția Anamariei Prodan, cea care începuse negocierile pentru plecarea lui Man.

„Am acceptat oferta! Am vorbit direct cu patronul, cu miliardarul de la Parma. Am vorbit și cu Giovanni, prin firma lui, îi cunoaște pe cei de acolo. Eu nu i-am spus Anei că negociez cu Parma. Mi-a dat multe mesaje, iar ea mi-a zis după două săptămâni că dau 8 milioane, 10 milioane. Eu râdeam, că știam despre ce este vorba. Banii erau plătibili în patru ani. Eu râdeam, când auzeam”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Declarația lui Becali nu a rămas fără răspuns. Anamaria Prodan a reacționat la remarcile patronului FCSB, subliniind faptul că au fost discuții cu mai multe cluburi pentru Dennis Man.

„Eu sunt mândră că am făcut totul pentru acest transfer. Eu cred că discursul lui Gigi Becali a fost ciudat, pentru că niciodată nu a râs de ofertele mele. Pe Dennis l-au vrut foarte multe echipe. Eu, când fac o promisiune, mă țin de ea până mor. Atât timp cât Gigi Becali mi-a cerut să nu vorbesc despre nicio ofertă venită pentru Dennis Man, nu o fac. Este o chestie de respect față de Gigi Becali și față de cluburile care au trimis oferte”, a declarat Anamaria Prodan, la PRO X.

Solicitare suplimentară pentru Man

Dennis Man a fost transferat de FCSB, în toamna lui 2016, de la UTA Arad pentru 420.000 de euro. Fotbalistul are contract cu clubul bucureștean până în 2024, dar Gigi Becali a anunțat de mai mult timp că îl va vinde pe Man dacă obține prețul corect. Acesta mai are contract până în 2024 cu gruparea bucureșteană.

”Povestea a început acum o lună. Le-am cerut 12 milioane, plus bonusuri, până la 15. I-am spus lui Vali să le răspundă că jucătorul se vinde doar pe 15 milioane de euro. A intervenit apoi patronul din America, a vrut să știe adevărul. I-am spus că ne batem la titlu, 13 milioane de euro, un milion  după 15 meciuri in cinci ani. Plus 10 goluri în doi ani. Am acceptat oferta”, a dezvăluit Gigi Becali pentru Digi Sport.

În ciuda faptului că a primit oferta pe care și-o dorea, Becali nu este complet mulțumit. Omul de afaceri vrea să aibă acoperire în cazul în care clubul italian intră în faliment.

”Ei vor să dea banii în doi ani și jumătate. N-am nicio problemă, pot să fie și 3. Doar că vreau o scrisoare bancară. Dacă Parma intră în faliment, la revedere bani. Ei au mai fost în faliment. Mi-a zis patronul că a cheltuit 150 de milioane, dar eu vreau să-mi securizez banii. Au zis că toate cluburile ar cere garanția bancară”, a precizat Becali.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!