Decizie neașteptată pentru Dan Petrescu! Ce vrea să facă antrenorul CFR Cluj după meciul cu Roma

Decizie neașteptată pentru Dan Petrescu! Ce vrea să facă antrenorul CFR Cluj după meciul cu Roma

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a luat o decizie total neașteptată, pe care spune că o va pune în aplicare imediat după meciul cu Roma din Europa League.

Dan Petrescu a răbufnit la finalul partidei CFR Cluj – Gaz Metan și a anunțat că, după meciul cu Roma din Europa League va demisiona de la conducerea echipei.

„Nici eu nu mai vreau să stau la echipă, că sigur nu avem nicio șansă. După meciul cu Roma, vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea”, a declarat Dan Petrescu pentru DigiSport.

Antrenorul CFR Cluj s-a arătat nemulțumit atât de arbitrajul meciurilor din campionatul intern, Petrescu considerând că echipa sa a fost mereu dezavantajată, dar și de conducerea clubului care nu i-a adus la echipă jucătorii doriți și, de aceea, are un lot subțire cu care nu poate obține victoriile dorite.

”Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc.

Oricum, nu trebuie să dăm noi vina pe arbitri, că am ratat și noi ca proștii. Cu arbitrii eu știu că nu avem nicio șansă anul ăsta, așa că nu mai are rost să mai mergem pe la meciuri”, a mai spus Dan Petrescu.

”Trebuie să îmi caut de lucru”

Dan Petrescu s-a plâns de arbitrajul din țara noastră aproape după fiecare meci al CFR Cluj. Iar după cel mai recent meci din campionatul intern, antrenorul a izbucnit.

”Eu am cerut jucători și arbitraje corecte! Arbitraje corecte nu am… Nu am cerut să mă ajute niciodată, dar să fie corecți”, a tunat Dan Petrescu, la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaș, care pare că a fost picătura care a umplut paharul.

În minutul 65, CFR a cerut un penalty la un duel dintre Păun și Roberto Romeo, dar arbitru a dat lovitură liberă de pe linia careului. Peste trei minute, Costache a marcat, dar arbitrul George Găman a anulat reușita. E adevărat că faza era una foarte grea și greu de văzut, care ar fi necesitat existența VAR-ului. Apoi în minutul 77, CFR a mai solicitat un penalty la un duel dintre Păun și Alceus, dar nici de această dată nu a avut succes.

Toate aceste evenimente l-au făcut pe Dan Petrescu să își dorească să renunțe la fotbalul românesc. Mai mult, antrenorul se plânge și de conducerea clubului care nu a luat atitudine față de doleanțele sale.

„Păi, tată, ei (n.r.: conducătorii) trebuie să se ocupe și să vorbească. Ce ne facem? Eu să vorbesc? M-am săturat să vorbesc. Trebuie să vorbească să-mi asigure arbitraje corecte”, a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori pe care îi are fotbalul românesc în prezent, dar acesta nu crede că poate obține performanță în România.

”Nu știu nimic, eu văd, eu văd! Eu vreau ca echipa să se prezinte după pauza competițională, dar cu alt antrenor, să facă performanță, că eu nu mai pot să fac performanță în România.

Trebuie să îmi caut de lucru, sincer. Da, am o clauză. Și dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac? Să antrenez cu clauza în mână?”, a spus Dan Petrescu la finalul partidei dintre CFR Cluj și Gaz Metan.

Distribuie:

Citeste si:

  • Mesajul lui Guardiola pentru starul Diego Maradona...
  • Decizie finală! Sportivii români rămași fără medalii la olimpiadă...
  • Doliu și în fotbalul românesc! A murit în aceeași zi cu Maradona...
  • Attachment

    Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!