De ce a fost înlocuit Adrian Mutu de la conducerea echipei de fotbal de tineret

De ce a fost înlocuit Adrian Mutu de la conducerea echipei de fotbal de tineret

Adrian Mutu a fost înlocuit de la conducerea echipei de fotbal de tineret. Acesta nu se va afla pe banca tehnică a echipei U21 la meciul cu Malta de mâine și nici nu va participa la conferința de dinaintea meciului.

Federația Română de Fotbal a anunțat că Adrian Mutu nu se va afla pe banca tehnică a echipei de tineret U21 la meciul cu Malta, programat pentru mâine, la Giurgiu. Acesta va fi înlocuit cu Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

Federația Română de Fotbal a luat decizia de a-l înlocui pe Adrian Mutu, după depistarea a două cazuri de COVID-19 la naționala de tineret, respectiv un jucător și un mebru al staffului conduse de Adrian Mutu.

FRF nu a dat publicității numele celor două persoane depistate pozitiv, dar a comunicat oficial, pe site-ul federației, că Adrian Mutu este contact direct al persoanei din stafful echipei și că întregul staff va fi înlocuit la meciul cu Malta. Adrian Mutu nu va mai participa nici la conferința de presă premergătoare meciului de mâine.

FRF a anunțat că au fost depistate două cazuri de COVID-19 la naționala de tineret înaintea partidei cu Malta de mâine seară. Nu au fost date publicității numele celor două persoane infectate, ci doar faptul că este vorba de un jucător și un membru al staff-ului.

”Având în vedere situația de la lot, faptul că un jucător și un membru al staff-ului tehnic au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, Federația Română de Fotbal a decis să înlocuiască tot staff-ul tehnic pentru partida de mâine seară, considerând că aceștia sunt contacți direcți ai persoanei din staff. Astfel, la meciul cu Malta, echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran și Dumitru Moraru”, este menționat în comunicatul oficial FRF.

Inițial, FRF a anunțat că cele două persoane depistate pozitiv la testul de COVID-19 nu vor mai face parte din delegația pentru meciul cu Malta, dar este evident că ancheta epidemiologică desfășurată de DSP în acest caz va priva echipa de tineret și de alte nume, primul anunțat fiind chiar antrenorul principal al echipei, Adrian Mutu.

Deocamdată, deciziile comunicate oficial se referă la antrenamentul echipei, care a părăsit cantonamentul de la Buftea și se va antrena pe un alt stadion.

Echipa condusă de Adrian Mutu va întâlni echipa de tineret din Malta în în penultimul meci din grupa de calificare la EURO 2021. În tur, “tricolorii mici” s-au impus cu scorul de 3-0, dar șansele echipei nu sunt tocmai certe după înfrângerea suferită în Ucraina.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!