David Beckham va avea propria emisiune culinară

David Beckham va avea propria emisiune culinară

David Beckham va avea proprie emisiune culinară.

David Beckham și-a dovedit calitățile de bucătar șef în această perioadă de izolare determinată de pandemia de coronavirus.

Beckham a postat pe canalele personale de social media diferite materiale video cu rețete de familie, pe care le-a pregătit în special alături de fiica sa Harper. Iar de ziua sa a primit cadouri constând în oale și tigăi pe care le-a folosit pentru a-și etala talentul de bucătar.

Încurajat de prietenul său, chef Gordon Ramsey, David Beckham a început discuțiile cu BBC și Netflix pentru propria emisiune culinară. Emisiunea va fi produsă chiar de David Beckham, prin compania sa Studio 99.

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!