Daniel Ghita n-a avut nicio sansa in fata adversarului rus

Daniel Ghita n-a avut nicio sansa in fata adversarului rus
  • Postat de: Virgil Munteanu
  • in

Daniel Ghita a pierdut lupta cu rusul Rizvan Kuniev desfasurata in cadrul Campionatelor Mondiale de Wushu, China, la categoria 90+ kilograme.

Luptatorul roman, 38 de ani, a incasat lovituri serioase si a incheiat lupta epuizat. Ghita nu s-a mai luptat din martie, iar azi a pierdut inainte de finalul celei de-a doua runde, cand arbitrul l-a declarat invingator pe Kuniev.

Daniel Ghita a pierdut in semifinale la Campionatele Mondiale de Wushu in urma cu doi ani.

Reacția lui Daniel Ghita la o provocare a lui Catalin Morosanu: “Cand Federatia Romana te roaga sa mergi sa reprezinti Romania fara bani, ca federatiile din Romania nu au bani sa plateasca sportivii de performanta, eu am acceptat sa plec sa reprezint Romania intr-un sport pe care nu il practic, fara remuneratie. Daca esti patriot mergi pentru tara ta oriunde in lume! Am fost mandru sa fiu prezent aici, la Campionatul Mondial Wushu, China 2019. Am pierdut, dar anul viitor luam medalia de aur!

Sa-i vedem acum pe carcotasii care minteau opinia publica de frica sa nu lupte cu mine, ca le-a cerut Ghita sute de mii de Euro pentru o lupta. Eu lupt si gratis! Cand vrei sa lupti, lupta! Sunteti toti mari patrioti pe Facebook, steaguri, tricolorul peste tot, dar cand are nevoie Romania de voi la un campionat mondial, daca nu primiti bani.. nu va prezentati!”, a scris Daniel Ghita pe Facebook.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!