Dan Petrescu, între demitere și demisie de la CFR Cluj. Declarație cu tâlc

Dan Petrescu, între demitere și demisie de la CFR Cluj. Declarație cu tâlc

Dan Petrescu, între demitere și demisie de la CFR Cluj. Dan Petrescu, omul care a avut un aport considerabil la promovarea fotbalului clujean a dat o declaraţie publică în încercarea de a pune capăt speculaţiilor din media. Lucrurile s-au complicat și mai mult.

O declaraţie pe cât de sobră, pe atât de lapidară şi ambiguă. Nu a avut aerul tehnicianului care a condus echipa spre rezultate spectaculoase. Într-adevăr, după pierderea meciului cu Poli Iaşi, Nelu Varga, patronul clubului CFR, a anunţat că nu mai vrea să continue colaborarea cu Petrescu.

Dan Petrescu, între demitere și demisie de la CFR Cluj

Dan Petrescu a declarat: „Nici nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia”. În acelaşi ton, a spus că nu a putut să petreacă timp cu familia pe cât de mult şi-ar fi dorit şi nici vacanţă nu a avut. A mulţumit cu complezenţă tuturor, patronului, jucătorilor, fanilor etc. Cu alte cuvinte, pleacă fără să-şi fi dat demisia şi fără să fi fost demis, pentru o ipotetică vacanţă. Petrescu nu a explicat nimic, a lăsat o portiță deschisă și pe cei prezenți nedumeriți.

Se pregătește Dan Petrescu să devină antrenor la o echipă cu resurse financiare importante?

A mai spus însă ceva interesant: ”Dacă apare o ofertă de nerefuzat, o voi accepta.’’  Şi se pare că are oferte! Se zvonea că îl vrea Chelsea. Iar ultimele informaţii publicate de evz.ro sunt uimitoare.

Al-Nassr, un club mare, cu bogate resurse financiare, ar avea o ofertă de nerefuzat: un contract pe doi ani. Dan Petrescu ar urma să câştige în primul sezon, în Arabia Saudităde 5 ori mai mult decât are la CFR Cluj.

Tehnicianul român ar trebui să ajute clubul saudit să treacă de criza în care se află în prezent. În schimb, ar primi un salariu de 2,5 milioane de euro pentru actuala stagiune. Iar în sezonul viitor suma ar urma să crească la 3 milioane de euro.

Astfel poate s-ar explica şi accentul pus de Dan Petrescu pe felul amiabil în care s-a despărţit de clubul cu care a obţinut atâtea succese.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!