Criză în tenisul mondial. Doi sportivi confirmați cu Covid-19, după Adria Tour

Criză în tenisul mondial. Doi sportivi confirmați cu Covid-19, după Adria Tour
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Criză în tenisul mondial. Doi sportivi au fost confirmați cu Covid-19, după Adria Tour.

Croatul Borna Coric și bulgarul Grigor Dimitrov au fost testați pozitiv la Covid-19. Ambii tenismeni au participat la turneul demonstrativ Adria Tour, organizat de liderul mondial Novak Djokovic.

Grigor Dimitrov a fost primul jucător de tenis care a aflat vestea. Dimitrov a participat la Adria Tour, atât în Serbia, cât și în Croația, iar sâmbătă, după meciul cu Borna Coric s-a retras acuzând probleme de sănătate, pentru ca duminică bulgarul să anunțe rezultatul testului Covid-19.  după ce s-a restras

“Salutare, tuturor! Vreau să îmi informez fanii și prietenii că am fost testat pozitiv cu COVID-19 la întoarcerea la Monaco. Vreau să mă asigur că toți cei cu care am intrat în contact în ultimele zile sunt testați iau toate măsurile de precauție. Îmi pare foarte rău pentru orice rău pe care vi l-am putut cauza. Sunt înapoi acasă, unde mă recuperez. Vă mulțumesc pentru susținere și vă rog să rămâneți în siguranță”, a scris Dimitrov, pe profilul personal de Instagram.

Astăzi, Borna Coric a confirmat că și el este infectat cu noul coronavirus.

”Salut pe toată lumea şi vreau să vă informez că am fost testat pozitiv la COVID-19. Vreau să mă asigur că toți cei cu care am intrat în contact în ultimele zile vor fi testați. Îmi pare rău pentru orice rău pricinuit. Mă simt bine și nu am niciun fel de simptom”, a scris Coric, 23 de ani, pe contul său de Twitter.

Liderul mondial Novak Djokovic nu a vrut să se testeze în orașul croat, preferând să plece spre Belgrad. Ziarul Blic din Serbia susține că Djokovic a ajuns și că împreună cu familia sa a mers la o clinică pentru a fi testat, rezultatele urmând a fi făcute publice. Restul jucătorilor, printre care Marin Cilic și Alexander Zverev, au preferat să se supună analizei la Zadar, iar rezultatele sunt negative.

“Voi intra 14 zile în carantină, în ciuda faptului că am fost testat negativ. E important ca noi toţi să ajutăm la reducerea posibilităţii răspândirii virusului. Dacă intervin schimbări, vă voi anunţa”, a declarat Marin Cilic.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!