COVID-19 lovește puternic! Ce club de fotbal a fost invadat de virus

COVID-19 lovește puternic! Ce club de fotbal a fost invadat de virus

FC Hermannstadt a anunțat, printr-un comunicat oficial, că au fost depistate opt cazuri de infecție cu noul coronavirus. Mai exact, cinci fotbaliști și trei membri ai staff-ului au contractat cumplitul virus.

Vestea neplăcută vine chiar în ziua partidei Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt, din 16-imile Cupei României.

FC Hermannstadt se află pe locul 12 din Liga 1, cu 11 puncte obținute, după tot atâtea meciuri jucate.

Opt cazuri de infecție cu COVID-19 au fost depistate la FC Hermannstadt

Clubul sibian susține că toți cei infectați cu COVID-19 au fost plasați sub izolare, în conformitate cu recomandările DSP. Oficialii lui FC Hermannstadt nu au dorit să dezvăluie numele persoanelor care au contractat cumplitul virus.

Însă, în comunicatul oficial, formația din Sibiu a precizat că apariția cazurilor de infecție cu COVID-19, din cadrul lotului, nu va afecta desfășurarea partidei din Cupa României.

În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, 5 fotbaliști din lotul nostru au fost depistați pozitiv și 3 membri ai staffului. Cu toții sunt în izolare, sub tratament și respectă recomandările D.S.P.Sibiu.

Precizăm că acest aspect nu pune în pericol meciul din șaisprezecimile Cupei României, pe care FCH îl va disputa mâine, în deplasare, contra celor de la Chindia Târgoviște”, se arată în comunicatul emis de FC Hermannstadt.

Ruben Albes, supărat după ce FC Hermannstadt a ajuns la al șaselea meci fără victorie

FC Hermannstadt a pierdut ultimul meci, din campionat, contra Astrei Giurgiu, 0-1. Formația sibiană a ajuns la al șaselea meci consecutiv fără victorie, astfel că antrenorul Ruben Albes a răbufnit.

Jucătorii au dat tot ce au putut, au făcut tot ce le-am spus și am antrenat în timpul săptămânii. Au arătat agresivitate în fața adversarului, am pierdut. Încercăm să facem lucruri bune, trebuie să ne recuperăm jucătorii, asta e cel mai important. Avem și vești bune, Goran și Belu au putut reveni. Trebuie să jucăm intens, să jucăm ca o familie.

Nu cred că e un rezultat incorect. A fost greu, jucătorii au făcut tot ce le-am spus pe parcursul săptămânii. Am avut agresivitate, nu le-am dat multe spații. Dar în fotbal rămâne rezultatul și am pierdut. Suntem dezamăgiți. Încercăm mereu să facem lucrurile mai bine”, a declarat antrenorul iberic, după meciul cu Astra.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!