COVID-19 la Ministerul Tineretului și Sportului. Anunțul ministrului Ionuț Stroe

COVID-19 la Ministerul Tineretului și Sportului. Anunțul ministrului Ionuț Stroe
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Pandemie COVID-19 se extinde la toate nivelurile, inclusiv la nivelul Guvernului. După ce ministrul Agriculturii a fost confirmat cu noul coronavirus, a venit rândul ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, să vină cu un anunț de ultimă oră.

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat că a decis să intre autoizolare, după ce colegul său de Guvern, ministrul Agriculturii Adrian Oros a fost depistat pozitiv la COVID-19. Cei doi au participat miercuri la activități politice comune.

“În urma anunţului colegului meu de Guvern, Adrian Oros, ministrul Agriculturii, care a fost confirmat pozitiv pentru infecţia cu SARS-COV-2, am luat decizia de a mă izola la domiciliu 72 de ore şi de a realiza un nou test după această perioadă. Ieri am participat la câteva activităţi politice în aer liber împreună cu domnul Oros şi din acest motiv, pentru siguranţă, am decis că este mai bine să rămân izolat până la un nou test”, a anunţat Ionuţ Stroe pe pagina personală de Facebook.

Ministrul Tineretului și Sportului a dezvăluit și rezultatul primului test RT-PCR, precum și starea sa de sănătate din acest moment.

”Testul RT-PCR pe care l-am efectuat astăzi, joi, a avut rezultatul NEGATIV. Mă simt foarte bine şi voi continua să dialoghez cu voi online, pe această pagină şi pe reţelele sociale”, a precizat ministrul Stroe, care a transmis și un mesaj pentru susținătorii săi, iubitorii de sport și toți românii.

”Trăim vremuri deosebite şi trebuie să fim precauţi, deşi ne dorim, fiecare dintre noi, ca viaţa să revină cât mai rapid la normal. Păstraţi-vă optimismul pentru că e bun şi pentru starea voastră de sănătate. Aveţi grijă de voi şi de cei de lângă voi”, a încheiat Ionuț Stroe mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunţat, joi seara, că a fost depistat pozitiv la COVID-19 în urma unui test efectuat în cursul dimineţii. Cu o zi înainte ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a participat la o acțiune electorală alături de ministrul Oros.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!