Clipe de neuitat pe aeroport! Gimnastele au colindat cu medaliile la gât

Clipe de neuitat pe aeroport! Gimnastele au colindat cu medaliile la gât
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

România este din nou în centrul atenției în lumea gimnasticii europene. Echipa de fete de la Campionatul European au adus din nou drapelul tricolor pe cele mai înalte culmi.

Când vine vorba de gimnastică, România are un loc special în lume, prestația Nadiei Comăneci fiind păstrata în istorie ca primul 10 olimpic, care pe vremea aceea părea ceva imposibil, dar nimimic nu este imposibil, mai ales pentru noi românii.

Larisa Iordache, din nou prezentă pe podium

Larisa Iordache a revenit după 3 ani la Europene și s-a întors de la Mersin (Turcia) cu 4 medalii (două de aur, două de bronz). A devenit cea mai medaliată sportivă din România la Campionatele Europene!

O nouă speranță a României

O noua stea a fost descoperită cu ocazia competiției din Turcia. Ana Maria Bărbosu a câstigat toate finalele pe aparate în competiția junioarelor. România a luat aurul și pe echipe la aceasta categorie de vârstă.

La sosirea în țară, fetele de la gimnastică le-au facut o surpriză celor care le așteptau pe aeroport. Cu ajutorul medaliilor de la gât i-au colindat pe cei prezenți.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!