Claudiu Niculescu are din nou loc de muncă! Ce echipă va antrena de luni

Claudiu Niculescu are din nou loc de muncă! Ce echipă va antrena de luni
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

După o lungă perioadă de timp, Concordia Chiajna a făcut un anunț pe pagina oficială de Facebook a clubului. Vestea postată în mediul online este noul tehnician al echipei.

Chiajna l-a ales pentru postul de antrenor pe Claudiu Niculescu, fostul antrenor al CS Mioveni.

Conform Liga2.ro, Claudiu Niculescu era de ceva timp în negocieri cu cei de la Concordia Chiajna, doar ca antrenorul a refuzat să ia echipa de la finalul anului trecut, deoarece mai erau câteva meciuri de jucat și nu voia să se amestece în treburile altuia. Acesta a decis să vină la echipa la început de sezon pentru a-și impune propria strategie de joc.

Claudiu Niculescu are din nou loc de muncă

Antrenorul îi va avea alături pe Cornel Dobre și Viorel Ferfelea, iar pe portar îl va antrena Florin Matache.

 

Bun venit, CLAUDIU NICULESCU!
Clubul Sportiv Concordia Chiajna anunță că începând cu data de 07.01.2021, noul antrenor al ”vulturilor” este Claudiu Niculescu.
Tehnicianul în vârstă de 44 ani îi va avea în componența staff-ului său pe Cornel Dobre și Viorel Ferfelea în calitate de antrenori secunzi și Florin Matache antrenor cu pregătirea portarilor.
Prima întâlnire cu jucătorii va avea loc luni 11.01.2021, când este programată reunirea lotului”, a anunțat Concordia Chiajna pe Facebook, după ce ultima sa postare fusese la 21 februarie 2020, aproape în urmă cu un an, când Florin Bratu, fostul antrenor, președintele executiv Auraș Brașoveanu și directorul sportiv Cristian Bălașa prezentau nu mai puțin de 13 jucători.

Claudiu Niculescu a antrenat în acest sezon tot în Liga 2, pe CS Mioveni

În CV-ul lui Niculescu se regăsesc următoarele echipe la care a antrenat Universitatea Cluj, FC Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Românicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo și din nou CS Mioveni. Alături de ilfovenii de la Voluntari a câștigat Cupa României și Supercupa.

De clubul din Mioveni s-a despărțit în luna octombrie a anului 2020, după ce îl preluase în luna martie a aceluiași an. În actualul sezon de Liga 2 a pregătit CS Mioveni în primele nouă etape, rezilierea producându-se după eșecul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 0-1.

Care este obiectivul lui Niculescu

Concordia Chiajna ocupă după 15 etape desfășurate în acest sezon locul 17 din 21 în clasamentul Ligii 2, cu 15 puncte acumulate în 15 meciuri.

Ultima poziție care asigură accederea în play-off este ocupată acum de Universitatea Cluj, cu 23 de puncte strânse în 14 meciuri, astfel că șansele Chiajnei de a prinde păcar locul 6 în ultimele șase etape din sezonul regular țin de un miracol.

Tocmai de aceea, obiectivul echipei este acum menținerea în Liga 2 și formarea unui lot competitiv pentru următorul sezon, când va ataca pentru al treilea an la rând revenirea în Liga 1.

Florin Bratu a antrenat Concordia Chiajna în primele zece etape ale acestui sezon, ulterior echipa fiind condusă de interimarii Costel Oracă și Cristian Băla

În sezonul regular rămas din Liga 2, Concordia Chiajna mai are meciuri de disputat cu Fotbal Comuna Recea (deplasare), U Craiova 1948 SA (acasă), Petrolul (a), Aerostar Bacău (d) și ASU Poli Timișoara (a).

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!