Cerințele uimitoare ale lui Maradona în urmă cu o lună la notar!

Cerințele uimitoare ale lui Maradona în urmă cu o lună la notar!
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Cerințele uimitoare ale lui Maradona în urmă cu o lună! Notarul a făcut publică discuția pe care a avut-o cu Maradona în urmă cu o lună. Ce și-a dorit acesta.

În ultimele săptămâni din viața, Maradona a luat în calcul orice variantă, înainte de a fi operat. Cerințele sale

Pe lângă dorința manifestată în cadrul emisiunii la „Noche de 10″, Diego Maradona vorbea despre moartea sa și spunea că și-ar dori ca pe epitaful mormântului său să scrie: „Mulţumesc mingii. Da, asta aş scrie pe mormânt. Mulţumesc mingii”, se pare că ultimul lucru pe care și l-a dorit era acela să fie îmbălsămat și expus, pentru ca toți cei care îl iubesc să vină să îl vadă.

Conform jurnaliștilor de la infobae.com, acesta ar fi rostit aceste cuvinte într-un cadru informal, în perioada de pandemie în care a fost izolat în casa sa din Campos Roca și i-ar fi adresat următoarele cuvinte avocatului său, Matias Morla:

 „Nu vreau o statuie, în ziua în care voi muri, vreau ca oamenii să mă omagieze”.

Ultimele sale dorințe

Acesta este lucrul pe care se pare că și l-a dorit la moartea sa:

 „Nu vreau o statuie, nu îmi plac pentru că de cele mai multe ori nu seamănă cu persoana din realitate. Nu îmi place. În ziua în care voi muri, vreau să fiu acolo, vreau ca oamenii să mă omagieze”.

Conform sursei citate, aceasta ar fi fost dorința testamentară a lui Diego Armando Maradona:

„Eu, Diego Maradona, în deplinătatea facultăților mele mintale, vreau să îmi exprim dorința ca în ziua morții mele, îmi doresc să fiu îmbălsămat și expus”, ar fi scris Maradona în fața unui notar, pe data de 13 octombrie 2020.

Sicriul lui Diego Maradona va fi păzit șase luni de poliție, după ce familia a refuzat să toarne o placă de beton peste mormânt.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!