Celebru actor de la Hollywood, nou patron de club european de fotbal

Celebru actor de la Hollywood, nou patron de club european de fotbal

Unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood ai momentului este interesat de achiziția unui club de fotbal din Marea Britanie. Starul american este dispus să investească peste 2 milioane de dolari pentru renașterea clubului, anunță NBC News.

Echipa de fotbal din micul oraș Wrexham din nordul Țării Galilor se află de ceva timp într-un continuu declin, fiind în prezent la patru divizii sub strălucirea din Premier League. Dar situația se poate schimba radical după anunțul că o mare vedetă de la Hollywood intenționează să investească masiv în clubul european de fotbal.

De origine canadiană, renumitul actor Ryan Reynolds, vedeta filmelor ”Deadpool” sau ”The Proposal”, este salvarea pe care grupul de fani care dețin clubul Wrexham din Marea Britanie o așteaptă pentru favoriții lor.

Wrexham Supporters Trust – grupul de fani care deține clubul – a anunțat pe pagina oficială a clubului că există o ofertă fermă pentru achiziția echipei din partea unor investitori americani, respectiv celebrul Ryan Reynolds și colegul său Rob McElhenney, actorul și creatorul serialului TV „It’s Always Sunny in Philadelphia”.

“Dl McElhenney și dl Reynolds își vor prezenta viziunea pentru Wrexham AFC și propunerea ca membrii să voteze”, se spune într-o declarație postată pe site-ul clubului, preluată de NBC News. Comunicatul clubului precizează că cele două vedete de peste Ocean intenționează să investească în clubul galez peste 2 milioane de lire sterline (2,55 milioane dolari).

Celebrul actor de la Hollywood Ryan Reynolds și-a confirmat interesul pentru achiziția clubului european de fotbal printr-o postare pe Twitter, răspuns la un mesaj primit în 2012 de la un fan care își dorea „să își facă apariția în Wrexham”.

”Nu știi niciodată”, a scris actorul canadian pe profilul personal, adăugând: „Am așteptat 8 ani să răspund la acest tweet”.

Fanii actorului și ai fotbalului european au răspuns imediat mesajului postat pe Ryan Reynolds, majoritatea propunându-i vedetei alte potențiale achiziții, inclusiv unul dintre marile cluburi de fotbal din Marea Britanie. ”N-ai vrea mai bine să cumperi Manchester United?”, a scris unul dintre fani.

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!