„Cel mai rău om al planetei”, revenire spectaculoasă în ringul de box

„Cel mai rău om al planetei”, revenire spectaculoasă în ringul de box
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

„Cel mai rău om al planetei” a depus eforturi considerabile pentru a putea fi în forma cea mai bună pentru meciul din această săptămână! Doi dintre cei mai spectaculoși boxeri ai tuturor timpurilor, pregătiți să facă show pe arena din „Staples Center” din Los Angeles.

A slăbit 45 de kilograme pentru a fi în cea mai bună formă!

Sâmbătă, arena din „Staples Center”, Los Angeles va găzdui un meci demonstrativ între două legende ale boxului, Mike Tyson și Roy Jones Junior. Astfel, pe 28 noiembrie, Mike Tyson (54 de ani) îl va înfrunta pe Roy Jones Junior (51 de ani) într-un meci de 8 runde, în California, sub egida California State Athletic Comission. Mike Tyson a dezvăluit eforturile prin care a trecut pentru a fi în cea mai bună formă în ziua meciului:

„Pregătirea a fost dificilă dintr-un singur motiv: am fost nevoit să slăbesc 45 de kilograme. Dar am făcut asta întreaga mea carieră. De asemenea, am devenit vegan. Soția mea m-a sfătuit să folosesc și banda de alergare”, a dezvăluit Tyson.

Critici despre viitoarea luptă

După ce numeroși comentatori și ziariști au afirmat că această luptă va fi una trucată, datorată în principal din cauza vârstei celor doi oponenți, Mike Tyson a declarat:

„Nu știu de ce vorbiți că nu e un meci real. Am de gând să mă bat, așa cum cred că are de gând și Roy Jones Jr!”, Tyson a dezvăluit că toate sacrificiile au fost făcute pentru a fi în cea mai bună formă, nu neapărat pentru a câștiga: „Nu voi încerca să fac KO pe nimeni, încerc doar să mă protejez în fiecare moment”, a spus „cel mai rău om al planetei”.

De cealaltă parte, Roy Jones Junior este și el gata de luptă, chiar de mulți ani, așa cum spune. În plus, fostul mare campion la 4 categorii de greutate e convins că Tyson îl va vâna din prima secundă și va căuta knock out-ul caracteristic, însă nu se teme și știe că forma sa fizică este mult peste cea a lui Tyson.

Palmares incredibil pentru cei doi

66 de victorii, dintre care 47 prin KO și 9 înfrângeri are în palmares Roy Jones Jr.
50 de victorii, dintre care 44 obținute înainte de limită și 6 înfrângeri a adunat Mike Tyson.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!