Ce spune Cristian Tudor Popescu despre relația lui Țiriac cu Halep

Ce spune Cristian Tudor Popescu despre relația lui Țiriac cu Halep

Cristian Tudor Popescu e de părere că influența lui Țiriac nu este tocmai de ajutor pentru Halep, punct de vedere contestat de către omul de afaceri.

Simona Halep și Ion Țiriac au o relație foarte apropiată, miliardarul român fiind un mentor care o inspiră de ani de zile pe jucătoare, lucru recunoscut chiar de fostul lider mondial în circuitul WTA.

Criticile lansate de către CTP nu au fost lăsate netaxate de către Ion Țiriac. Miliardarul român i-a oferit un răspuns tăios jurnalistului.

„Probabil că are dreptate, nu știam că e specialist și la tenis. A câștigat Wimbledonul? Să fie sănătos domnul Popescu! Eu nu am o relație normală cu Halep.

Eu nu sunt dependent de ea în treaba asta. Eu am fost mai bucuros decât toată România la un loc de cadoul pe care ni l-a făcut”, a declarat Ion Țiriac pentru Gazeta Sporturilor.

CTP: „Sper să se diminueze influența lui Țiriac”

Cristian Tudor Popescu speră că revenirea lui Darren Cahill va diminua influența pe care o are Ion Țiriac în cariera campioanei de la Wimbledon.

„Sper să se diminueze influența lui Țiriac asupra Simonei, prin venirea lui Cahill. Nu mi-a plăcut relația afișată cu Simona, pe care și-a adjudecat-o ca pe un asset, practic Țiriac fiind vedeta manifestării.

Nu cred ca relația lui Țiriac cu Simona e în folosul tenisului ei, sper ca prezența lui Cahill să o diminueze”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi Sport.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!