Ce măsuri și-a luat Simona Halep pentru carantina de 14 zile de la Adelaide!

Ce măsuri și-a luat Simona Halep pentru carantina de 14 zile de la Adelaide!
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Simona Halep și-a luat măsuri serioase pentru a reuși să treacă peste carantina de 14 zile de la Adelaide. Sportiva a dezvăluit că a adus cu ea tot ceea ce are nevoie pentru a face cele 14 zile să treacă mai ușor. Tenismena clasată pe locul 2 în lume a plecat cu gândul de a realiza performanțe pe măsura tuturor așteptărilor.

 

Simona Halep a plecat in Australia cu gândul de a câștiga. Sportiva făcut câteva declarații din care s-a înțelege că este pregătită pentru turneu. Simona are așteptări mari de turneele la care s-a înscris în această perioadă, Melbourne Summer Series (31 ianuarie – 6 februarie), respectiv Australian Open (8 – 21 februarie).

Simona Halep înpreună cu alte cinci staruri ale tenisului vor fi carantinați la Adelaide, însă restul concurenților vor fi puși în izolare direct la Melbourne. În ciuda celor care au reclamat un tratament preferențial primit de Simona, constănțeanca a afirmat că va avea partea de aceleași condiții ca sportivii de la Melbourne.

 

Simona Halep și-a luat aresnalul după ea

În Adelaide este acelaşi regim pe care îl au toţi ceilalţi în Melbourne. Este aceeaşi carantină, avem voie doar la terenul de tenis patru sau cinci ore pe zi. În rest va trebui să fim carantinaţi în camere, fiecare. Nu va fi uşor, sunt convinsă, dar, totuşi, fiindcă putem să facem aceste cinci ore o va însemna mult. Am luat de toate la mine, şi cărţi, şi filme, şi reviste, tot felul”, a declarat Simona pe Aeroportul Henri Coandă.

A doua jucătoare din clasamentul WTA a mai transmis că este pusă pe fapte mari în sezonul australian: „Sunt pregătită psihic şi fizic, sunt bucuroasă că putem pleca şi că putem călători, să jucăm un Grand Slam foarte important. Bine, toate sunt importante, dar la început de an e bine că putem să trecem peste toate micile probleme şi să jucăm. Îmi e dor de Darren Cahill, îmi e dor să ne reunim, să fim toţi o echipă şi să muncim”.

Declarație războinică a Simonei înaintea periplului australian

Simona Halep este pregătită din toate punctele de vedere înaintea periplului din Australia: „Ca de fiecare dată când plec la un turneu am aşteptări destul de mari, pentru că sunt la un nivel destul de înalt de mult timp şi consider că, dacă mă antrenez şi mă pregătesc aşa cum o fac mereu, am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu trei-patru luni de pauză, o să fie un pic mai dificil. Dar sunt pregătită pentru orice”.

Simona este așteptată la Adelaide de antrenorul și în același timp mentorul ei, australianul Darren Cahill! Simona s-a pregătit tot la Adelaide și înaintea sezonului trecut, iar cantonamentul făcut sub coordonarea lui Cahill i-a prins bine, ajungând până în careul de ași la Australian Open 2020 (6-7, 5-7 cu Garbine Muguruza).

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!