Ce le transmite Mirel Rădoi suporterilor naționalei de fotbal a României

Ce le transmite Mirel Rădoi suporterilor naționalei de fotbal a României

Joi, 8 octombrie, echipa națională de fotbal a României întâlnește Islanda în semifinala barajului pentru EURO 2021. Înainte de zborul către Islanda, Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale, a transmis un mesaj suporterilor români.

”Ştim că în aceste timpuri e foarte greu pentru voi, suporterii echipei naţionale de fotbal a României, să fiţi alături de noi pe stadioane. Dar la fel de bine ştim că sunteţi milioane în faţa televizoarelor, sunteţi aproape de noi şi vreţi împreună să ne calificăm. Luptăm împreună! Hai România!”, le-a transmis selecţionerul suporterilor români, prin intermediul unui video postat pe pagina oficială a Federației Române de Fotbal.

Lotul României s-a antrenat până astăzi în cantonamentul de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, iar astăzi va pleca spre Reykjavik, pentru meciul cu Islanda.

https://www.facebook.com/267227533454864/videos/717023402240978

La meciul cu Islanda, echipa României spera să se bucure de primul meci cu spectatori în tribună. UEFA a decis să permită accesul parțial al fanilor pe stadioane începând cu partidele internaționale din această lună. Și cum în Islanda stadioanele erau deschise pentru accesul microbiștilor, se anunța că la meciul Islanda – România vor fi circa 1500 de spectatori în tribune.

Ulterior, autoritările islandeze au revenit și au anunțat că, cel mai probabil, meciul din barajul EURO se va desfășura totuși fără spectatori.

”Ministerul Sănătății a aprobat propunerea epidemiologilor privind impunerea unor măsuri mai stricte pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Un nou set de reguli va intra în efect pe 5 octombrie”, se arată în comunicatul autorităților islandeze.

Astăzi, însă, cu 48 de ore înainte de meci, Federația Islandeză de Fotbal (KSI) a revenit cu alte informații. Potrivit federației islandeze, la meciul Islanda – România vor avea totuși acces 350 de spectatori pe stadionul Laugardasvollur.

Este posibil ca veștile privind accesul spectatorilor să se mai schimbe până la primul fluier al meciului. Dar un lucru este sigur și este singura veste cu adevărat bună pentru tricolori: aceea că lotul naționalei pleacă integral în Islanda, ultimele teste COVID-19 realizate în rândul jucătorilor fiind în totalitate negative, singurul caz descoperit fiind în rândul staff-ului auxiliar.

În cazul unui succes în Islanda, echipa lui Mirel Rădoi va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria.

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!