Ce antrenor l-a sunat pe Șumudică pentru sfaturi

Ce antrenor l-a sunat pe Șumudică pentru sfaturi
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a avut o declație misterioasă la adresa unui antrenor din România, al cărui nume nu a dorit să-l divulge.

Marius Șumudică a fost instalat pe banca lui Gaziantep în vara anului trecut.

Gaziantep se află pe locul 4 din prima ligă turcă, cu 14 puncte obținute, după nouă meciuri jucate.

Cel mai probabil, prin declarația sa, Șumudică a vrut să scoată în evidență relația pe care unul dintre antrenorii din România o are cu staff-ul său.

Hai să vă dau una acum cu sare și piper. Există un antrenor în România care, dacă mănâncă pește, mănâncă și staff-ul lui pește. Dacă se roagă și pupă icoana, imediat sunt șapte în spatele lui care pupă și ei icoana. Nu vreau să-i dau numele”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Ultima echipă, din România, antrenată de Marius Șumudică a fost Astra Giurgiu. Formație alături de care a cucerit titlul de campioni, în sezonul 2015/2016.

Marius Șumudică a dezvăluit că Mihai Iosif i-a cerut sfaturi în ceea ce o privește pe Rapid

Marius Șumudică s-a declarat încântat de ultimele rezultate ale echipei sale de suflet, Rapid București. Acesta a dezvăluit că antrenorul interimar al Rapidului l-a sunat pentru a-i cere sfaturi.

Eu îl felicit pentru rezultate, sunt bucuros pentru tot ceea ce se întâmplă la Rapid acum. Chiar am primit un mesaj de la el, voia să discute cu mine. Am evitat pe cât posibil, pentru că avea rezultate. Era momentul ca Rapidul să își revină, sper ca după cele trei victorii și-au depus candidatura la play-off. La ce văd în Liga 2 acum, nu este nicio certitudine, nicio echipă despre care să spunem că e îndreptățită să promoveze.

Eu zic că trebuie să continue să îi dea încredere acestui băiat, să îl lase, să meargă pe mâna lui, pentru că în momentul ăsta Rapidul e pe un drum bun și rezultatele vorbesc”, a spus Marius Șumudică.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!