Câștigătoarea turneului amical de la Cluj va juca un meci demontrativ cu Simona Halep

Câștigătoarea turneului amical de la Cluj va juca un meci demontrativ cu Simona Halep

Câştigătoarea turneului amical programat între 2 şi 5 iulie la Cluj-Napoca, dotat cu premii totale în valoare de 30.000 de dolari, va avea ocazia să participe la un meci demonstrativ de dublu mixt alături de jucătorii Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor remis, sâmbătă, AGERPRES.

“Înaintea deschiderii oficiale a circuitului de tenis WTA şi ITF, jucătoarele românce păşesc din nou pe terenul de zgură pentru prima competiţie cu premii după lunile de pauză. Winners Open, turneu amical programat la Cluj în 2-5 iulie 2020, a reuşit să atragă 6 nume de top din tenisul feminin românesc. Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun şi Miriam Bulgaru au confirmat participarea la evenimentul sportiv. Câştigătoarea va pleca acasă cu 10.000 de dolari şi va avea şansa să joace duminică (5 iulie, ora 16:30) un meci amical de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil”, se arată în comunicatul citat.

Turneul feminin se va desfăşura pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus. Accesul publicului va fi interzis, meciurile urmând să fie transmise live pe postul Digisport şi pe pagina de Facebook a Sports Festival.

Organizatorii Sports Festival şi Winners Sports Club pregătesc pentru jucătoare circuite diferite de acces în incinta bazei sportive, pază pentru a restricţiona accesul publicului, dezinfecţie constantă zilnic, va fi limitată interacţiunea dintre jucătoare şi personal şi se vor lua toate măsurile de siguranţă. Jucătoarele, staff-ul şi personalul vor fi încurajaţi de asemenea să respecte măsurile recomandate de siguranţă şi distanţare. În plus, meciurile se vor juca cu personal tehnic redus, doar un arbitru de linie şi cel de scaun, copiii de mingi vor purta mănuşi, iar jucătoarele îşi vor lua singure prosoapele. Mingile se vor schimba la 7 şi la 9 game-uri şi vor fi dezinfectate cu lampă UV.

“Industria sportivă şi cea de evenimente din România au nevoie de susţinere, acum mai mult ca niciodată. Am depus eforturi să organizăm acest eveniment în condiţii speciale, pentru a readuce jucătoarele pe teren. Susţinerea şi prezenţa echipei olimpice de tenis a României – Simona Halep şi Horia Tecău, împreună cu Marius Copil, ne validează iniţiativa. Bineînţeles, vom fi extrem de atenţi la toate măsurile impuse de lege, astfel încât evenimentul să se deruleze în condiţii de maximă siguranţa pentru jucătoare şi pentru toţi cei implicaţi în organizarea lui”, a declarat managerul turneului, Patrick Ciorcilă.

Sistemul de joc aplicat va fi Round Robin, fiecare jucătoare va juca împotriva fiecărei jucătoare, în 2 grupe de câte 3. Componenţa grupelor va fi decisă joi prin tragere la sorţi.

Meciurile se vor disputa după următorul program: 2 iulie – începând cu ora 11:00, 3 iulie – începând cu ora 15:00, 4 iulie – începând cu ora 14:00, 5 iulie – începând cu ora 14:00. Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câştigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil este programat la 5 iulie de la ora 16:30.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!