Cartonaș galben pentru Novak Djokovic

Cartonaș galben pentru Novak Djokovic

Novak Djokovic a primit cartonaș galben în timpul meciului de fotbal jucat împreună cu colegii din circuitul ATP, înaintea turneului demonstrativ de tenis Adria Tour, informează sport.ro.

Novak Djokovic este organizator al turneului de tenis amical cu scop caritabil și înainte de startul turneului, jucătorul numărul 1 mondial în tenisul masculin și-a invitat colegii din circuitul ATP la o partidă de fotbal.

Djokovic a făcut echipă cu unii dintre cei mai mari jucători de tenis din lume – Alexander Zverev, Dominic Thiem și Grigor Dimitrov.

Novak Djokovic s-a bucurat de fotbal prea intens, în opinia arbitrei de centru, care l-a avertizat cu cartonaș galben pe liderul ATP pentru că și-ar fi dat jos tricoul de joc. Toate acestea, la doar câteva secunde dupa ce Novak Djokovic i-a oferit un assist de mare finețe bulgarului Grigor Dimitrov, care a finalizat cu succes, amintind de conaționalul său, Dimitar Berbatov.

Incidentul s-a încheiat cu Djokovic oferindu-i arbitrei un autograf tocmai pe cartonașul galben arătat. N-a fost singura năzdrăvănie făcută de tenismeni pe terenul de fotbal. Alexander Zverev s-a enervat când a fost surprins în poziție de offside și i-a arătat degetul mijlociu arbitrului asistent.

Novak Djokovic, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov și Marin Cilic sunt doar câțiva dintre tenismenii importanți care vor participa la Adria Tour.

Novak Djokovic organizează turneului demonstrativ de tenis Adria Tour în perioada 13 iunie şi 5 iulie în Serbia, Croaţia, Muntenegru şi Bosnia, fondurile strânse în urma vânzării biletelor urmând să fie donate unor organizaţii caritabile.

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!