Care este relația dintre copiii lui Adrian Mutu, din cele trei căsnicii ale Briliantului

Care este relația dintre copiii lui Adrian Mutu, din cele trei căsnicii ale Briliantului
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Adrian Mutu are patru copii, din trei căsnicii. Cu prima soție, actrița și prezentatoarea tv Alexandra Dinu, Briliantul are un băiat care a împlinit recent 18 ani. Din a doua căsătorie, Mutu are 2 fete, iar cu actuala soție, căpitanul echipei de tineret a României are un băiețel în vârstă de 3 ani.

Alexandra Dinu, prima soție a lui Adrian Mutu, revenită recent în România, a povestit care este relația fiului său Mario Mutu cu fratele și surorile sale, după tată.

”Mario are două surori și un frate mic. E foarte protector cu cel mic, îl adoră. Cu fetele se vede mai rar, pentru că ele locuiesc în străinătate, dar cu cel mic a apucat să stea mai mult”, a povestit Alexandra Dinu.

Deși a locuit de mic doar cu mama sa, în Italia, apoi în America, Mario Mutu este foarte apropiat de tatăl său. În ultima perioadă, Mario Mutu a stat mai mult în România și a petrecut timp cu Adrian Mutu și fiul cel mic al acestuia, Tiago.

Cei doi băieți ai Briliantului au devenit foarte apropiați, desi pare că doar cel mic are șanse să calce pe urmele tatălui în cariera sportivă.

”Îl adoră. Îi ia de mână, îl ghidează el, îi place postura asta”, a povestit Alexandra Dinu despre relația fiului ei Mario cu fratele mai mic Tiago.

Adrian Mutu se mândrește, la rândul său, cu relația celor doi băieți. Antrenorul echipei de tineret a României a postat vara aceasta pe rețelele de socializare o fotografie cu cei doi fii cu mesajul ”Băieții mei”.

Mai mult, Alexandra Dinu spunea într-un interviu că lui Mario i-ar plăcea să se stabilească în România. De altfel, fiul lui Adrian Mutu și-a ales ca iubită o fată de pe meleagurile natale, pe care a prezentat-o fanilor de pe Instagram cu mesajul ”E viața mea”.

Deocamdată, Mario Mutu are ocazia să petreacă mai mult timp cu tatăl său, în țara natală, având în vedere că și mama lui, Alexandra Dinu, va sta o vreme în România, pentru a face parte din juriul unei emisiuni de talente.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!