Când nu antrenează, fostul căpitan al naționalei de fotbal a României dă tunuri imobiliare. Profit uriaș în plină pandemie!

Când nu antrenează, fostul căpitan al naționalei de fotbal a României dă tunuri imobiliare. Profit uriaș în plină pandemie!
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Când nu antrenează, fostul căpitan al naționalei de fotbal a României dă tunuri imobiliare. Acesta a încasat o sumă uriașă pentru casa din Corbeanca, în plină pandemie.

Cristi Chivu, fostul căpital al tricolorilor, și-a vândut impresionanta vilă din Corbeanca cu nu mai puțin de 7 milioane de euro.

Chivu avea casa din Corbeanca de 8 ani, iar la data achiziției internaționalul român plătise 6 milioane de euro pentru vila respectivă.

Mare nostru fotbalist a făcut astfel profit de 1 milion de euro, deși în piața imobiliară se vorbește tot mai mult de o iminentă criză determinată de pandemia de COVID-19.

Potrivit gps.ro, Chivu a vândut vila de peste 1.000 metri pătrați omului de afaceri Ștefan Vuza, patronul ChimComplex Borzești și cel care, în 2018, a cumpărat Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea.

Fosta casă a fostului căpital al naționalei de fotbal a României are 5 dorimitoare, 7 băi, 3 garaje, dar și un cinematograf, o sală de spectacole, un centru de fitness, o sală de biliard, una de bowling, o piscină interioară și una exterioară, o zonă de spa, precum și un ponton.

Cristi Chivu a decis să renunțe la casa din Corbeanca în condițiile în care a absolvit recent Școala de Antrenori de la Coverciano, iar clubul Inter Milano l-a numit antrenor al echipei de tineret Under 18, ceea ce îl va reține mai mult timp de fostul căpital al naționalei noastre de fotbal departe de România.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!