Campion la Roland Garros, angajat în supermarket pe timp de pandemie

Campion la Roland Garros, angajat în supermarket pe timp de pandemie

Campionul din 2019 al probei de dublu masculin în turneul de la Roland Garros, Kevin Krawietz a decis să se angajeze la un supermarket din Germania pe timpul pandemiei de coronavirus.

Pentru salariul lunar de 450 de euro, Kevin Krawietz a făcut diverse munci pentru noul său angajator, de la aranjarea produselor pe rafturi la dezinfectarea cărucioarelor.

”Nu s-a pus problema banilor! M-am gândit că este normal să ajut și în același timp să descopăr cum este să ai o slujbă normală. Unii dintre colegii mei se trezesc în fiecare zi la ora 5 pentru a câștiga acești bani. Am învățat să fiu mai empatic”, a declarat Kevin Krawietz pentru Spiegel.

Krawietz ocupă în prezent locul 13 ATP în clasamentul de dublu și are în palmares trei titluri ATP, câștigate la Anversa, New York și Paris.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!