Bani regești! Ce salariu vor primi cei mai căutati antrenori din Liga I

Bani regești! Ce salariu vor primi cei mai căutati antrenori din Liga I
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Care au fost ofertele de salariu care i-au convins pe antrenori să semneze. Mulți doar visează la asemenea sume.

Tehnicianul a semnat un contract valabil pe un an și jumătate, cu drept de prelungire pe încă unul.

Ce bani va primi Edi Iordănescu la CFR Cluj

Negocierile dintre Neluțu Varga, principalul finanțator al campionilor, și Edi Iordănescu s-au întins pe durata mai multor ore, dar la final tehnicianul a fost mulțumit cu ce i s-a pus pe masă.

Concret, tehnicianul va fi remunerat lunar cu un salariu în valoare de 15.000 de euro. În plus, are promis și un bonus în valoare de 500.000 de euro pentru câștigarea campionatului în acest sezon, susțin surse digisport.ro, apropiate grupării din Cluj.


Cum a garantat Marian Copilu cu Edi Iordănescu. Neluțu Varga și-l dorea pe Adi Mutu

La discuții a fost prezent și Marian Copilu, cel care a insistat pentru instalarea lui Edi Iordănescu, în fapt o revenire a acestuia la gruparea din Gruia.

Copilu i-ar fi garantat lui Varga că Edi Iordănescu este mai capabil decât Adrian Mutu, cel puțin în acest moment, pentru a continua munca lui Petrescu. Mai mult, acesta susține că CFR, cu Iordănescu jr la timonă, va câștiga al patrulea titlu de campioană la rând.

Pentru a avea și mai multă autoritate, Copilu chiar i-ar fi spus lui Varga că el și cu Iordănescu jr vor pleca de la CFR, la vară, dacă nu vor câștiga campionatul.

Varga are încredere în planul pus la cale de Copilu, așa că se gândește și la sezonul viitor. La fel cum a procedat și cu Dan Petrescu, finanțatorul i-ar fi stipulat lui Edi Iordănescu în contract o clauză potrivit căreia va fi recompensat cu un milion de euro dacă va califica echipa în grupele Champions League!

Și Mircea Rednic (58 de ani) mai trebuie să aștepte până va debuta pe banca Viitorului, după ce meciul cu Hermannstadt a fost amânat din cauza celor 15 cazuri de COVID-19 de la sibieni.

Tehnicianului s-ar putea să-i convină situația, mai ales că are abia câteva zile de când a semnat cu echipa finanțată de Gică Hagi.

Mircea Rednic, aproape la fel de bine plătit ca Edi Iordănescu. Cum ”l-a convins” Gică Hagi

Puriul”, care acum câteva zile anunț că este aproape de o revenire în Belgia, nu a putut spune nu ofertei venită de la ”Rege”. Se pare că Rednic va fi recompensat lunar la noua sa echipă cu 13.000 de euro, un salariu extrem de apropiat celui pe care-l va primi Edi Iordănescu la CFR Cluj, după cum digisport.ro a informat

În plus, tehnicianul va mai avea parte de bonusuri interesante, dacă echipa sa va avea și rezultate. Astfel, antrenorul va mai încasa un bonus în valoare de 10% din suma de transfer a fiecărui jucător ce va fi transferat de Viitorul în mandatul său, susține ziare.com.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!