Atac la adresa lui Conor McGregor! Ce i-a reproșat Khabib irlandezului

Atac la adresa lui Conor McGregor! Ce i-a reproșat Khabib irlandezului
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Imediat după lupta în care a fost făcut KO în runda a doua, Conor McGregor a fost atacat de rivalul său Khabib. Luptătorul rus l-a înțepat imediat pe irlandez pe rețelele de socializare.

Comantariul pe care l-a făcut Khabib l-a scos din sărite pe McGregor. Rusul a lovit unde îl doare mai tare, criticându-i modul în care s-a antrenat pentru meciul cu Poirier.

„Așa se întâmplă când îți schimbi echipa, îți lași baltă partenerii de antrenament care te-au făcut campion și te antrenezi cu niște copii. Nu mai are nicio treabă cu realitatea”, a scris Nurmagomedov, pe rețelele sociale.

În trecut, Mc Gregor a mai luptat cu Dustin Poirier, meci pe care l-a câștigat. Lupta a avut loc în 2014.

Conor McGregor, atac la adresa lui Khabib

„The Notorious” a avut o reacție dură la adresa lui Khabib Nurmagomedov. Acesta consideră comentariul sportivului rus ca fiind nerespectuos și îl cheamă înapoi în ring pentru o nouă luptă.

 

„Dacă vrea să aibă comentarii nerespectuoase, să se întoarcă şi să o facem din nou. Sunt aici pentru asta. Asta e o discuţie de bătaie. Dacă te întorci, întoarce-te. Încerci şi o faci. Atâta tot”, a declarat McGregor, în timpul conferinţei de presă, de după meciul cu Poirier, citat de Bleacher Report.

Khabib Nurmagomedov a anunțat, după meciul din luna octombrie, când l-a învins pe Justin Gaethje, că se retrage din UFC, din cauza decesului tatălui său, care îi era antrenor.

Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov s-au întâlnit în gala UFC 229, din 2018. Meciul a fost câștigat de luptătorul rus după ce l-a făcut KO pe irlandez, prin „ștrangulare”.

Un luptător român l-a mușcat pe McGregor

„Bombardierul” Ion Pascu s-a antrenat de mai multe ori cu Conor McGregor. Acesta a povestit un moment fabulos petrecut cu luptătorul irlandez, care îl acuza pe acesta că l-ar fi mușcat.

„S-a întâmplat într-o repriză de sparring, în care zicea că l-am rănit și că «uite, i-am făcut bubiţa!». Pentru că i-am făcut doar o bubiţă la deget, da?! Nu aveam proteză dentară. Atunci, el m-a prins de faţă, nu ştiu cum, şi nu că l-am muşcat, dar, prin presiunea aia, poate că l-am zgâriat la deget”, a povestit Ion Pascu, la Antena Sport.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!