Astra Giurgiu a fost umilită în deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe!

Astra Giurgiu a fost umilită în deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe!
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Astra Giurgiu a fost umilită în deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe!

Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat cu scorul de 4-1!

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus cu scorul de 4-1 în fața Astrei Giurgiu, în cadrul etapei cu numărul 18 din Liga 1.

Sepsi Sfântu Gheorghe și Astra Giurgiu s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 18 din Liga 1, iar covăsnenii s-au impus cu scorul de 4-1, după golurile marcate de Kovacs ’11, Vașvari ’41, Gonzalez ’45 și Bajrovic ’75. Giurgiuvenii au punctat după un autogol al lui Tincu, în minutul 86.

Până și gazdele au fost surprinse de victoria categorică!

Robert Ilyes a explicat cum a reușit Sepsi să câștige partida la o astfel de diferență de scor, în ciuda problemelor de lot:

„Urmează meciurile de foc, jucăm din trei în trei zile. Din păcate, asta este, nu avem ce să facem. O să fie foarte greu să alcătuim o formație. Nici de la echipa a doua nu avem soluții să putem să completăm lotul. Încercăm să scoatem maximum, pentru că orice punct contează în clasament. Nu cred că putem să facem transferuri atât de rapide, să îi și introducem într-o formație și să știe filosofia de joc. Este un moment foarte greu. Rezultatul de astăzi aparține grupului și numai și numai atitudinii și caracterului. Unitatea grupului a făcut ca astăzi să ieșim învingători. Pentru mine e ceva incredibil că am putut să dăm patru goluri, pentru că nu știu domnul Neagoe la ce meci a luat patru goluri. Dacă o să continuăm tot așa, o să ne atingem obiectivul”, a spus Robert Ilyes.

Înaintea acestei partide, Sepsi a fost lovită de COVID-19. Mai mulți jucători au fost depistați pozitiv, iar antrenorul Leo Grozavu a lipsit din acest motiv și în etapa precedentă.

Scorul a fost surprinzător și dintr-un alt motiv, și anume că, echipele antrenate de Eugen Neagoe nu primesc multe goluri în general, mai ales după ce a reușit să o readucă pe Astra la forma optimă.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!