Apar primele probleme la Australian Open! Arbitru aflat în izolare, dus de urgență la spital

Apar primele probleme la Australian Open! Arbitru aflat în izolare, dus de urgență la spital

Apar primele probleme la Australian Open! Arbitru aflat în izolare, dus de urgență la spital.

Carlos Bernardes, arbitrul din circuitul ATP, a suferit un infarct!

Apropierea primului turneu de Grand Slam al anului aduce și unele probleme pentru participanții la prestigioasa competiție! Carlos Bernardes, în vârstă de 55 de ani, a suferit un infarct și a fost transportat de urgență la spital.

Potrivit Tennis News, arbitrul brazilian se afla în perioada obligatorie de izolare înainte de startul turneului Australian Open. Starea arbitrului este una bună, însă au apărut zvonuri imediat despre infectarea cu noul coronavirus.

Presa internațională a exclus ulterior varianta ca arbitrul să fie infectat cu COVID-19, după ce ESPN a anunțat că medicii de pe ambulanță au fost surprinși fără costum de protecție în incinta hotelului.

Carlos Bernardes are în palmares două finale arbitrate la Wimbledon, dar și trei la US Open.

Mai mult ca sigur, brazilianul nu va mai putea oficia vreun meci la competiția de Mare Șlem care începe pe 8 februarie.

Continuă scandalul sportivilor „favorizați” de la Australian Open!

După ce într-un avion ce transporta 74 de sportivi și membri din staff au fost identificate două cazuri pozitive de infectare cu COVID-19, măsura izolării timp de două săptămâni în camerele de hotel, a pornit un adevărat scandal.

Simona Halep, alături de alți cinci sportivi de top, a primit o cazare diferită față de restul sportivilor, decizie ce a devenit repede contestată. Nu doar luxul face diferența, cât mai ales faptul că restul jucătorilor, nu au voie să părăsească camera de hotel, nici măcar pentru a se antrena!

Rămâne de văzut impactul negativ pe care îl vor avea cele două săptămâni de pauză în performanța acestora de pe teren.

Mai multe jucătoare plasate în izolare de 14 zile la Melbourne au criticat strategia organizatori, iar Sorana Cîrstea este una dintre cele mai aprige contestatare ale măsurilor extreme luate.

Directorul Australian Open, Craig Tiley, a recunoscut condițiile mai bune oferite jucătorilor carantinați la Adelaide (locul unde se află cazată Simona Halep):

„Și eu pot spune că este un tratament preferențial. Dar aceștia sunt cei mai buni jucători din lume! Regula mea este că elitele din orice domeniu, și noi avem aici campioni de Grand Slam, sunt cele care garantează succesul unei afaceri. Este vorba despre afaceri!”, a afirmat oficialul australian.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!