Anunț neașteptat! Decizia lui Mirel Rădoi, cu o oră înainte de meciul cu Irlanda de Nord

Anunț neașteptat! Decizia lui Mirel Rădoi, cu o oră înainte de meciul cu Irlanda de Nord

Echipa națională a României joacă astăzi ultimul meci în Liga Națiunilor, împotriva Irlandei de Nord. România a pierdut deja șansa la calificare la EURO 2021, partida contând doar pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022.

În acest context, încă din ultimele zile, s-a vehiculat plecarea antrenorului Mirel Rădoi de la conducerea echipei, fără vreo confirmare în acest sens nici din partea selecționerului, nici din partea Federației Române de Fotbal.

Cu doar o oră înainte de startul meciului, a apărut o informație neașteptată privind decizia lui Mirel Rădoi de a rămâne sau nu la cârma tricolorilor.

Anunțul a fost făcut în direct, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

”Indiferent de rezultatul din această seara, Rădoi e la Craiova și FRF știe asta”, a fost mesajul pe care realizatorul emisiunii Radu Naum l-a primit pe telefon chiar în timpul emisiunii și pe care l-a citit în direct.

Invitația în emisiune, foștii mari fotbaliști Gabi Balint și Ilie Dumitrescu au comentat informația primită de Radu Naum.

“El a discutat, clar, cu Craiova, dar nu a știut să dea un răspuns. Să vedem ce se întâmplă”, a spus Balint, care chiar cu câteva minute de acest mesaj a declarat că Rădoi nu este încă hotărât ce să facă și că va lua o decizie probabil în funcție de prestația echipei în meciul cu Irlanda de Nord.

”El încă nu știe ce va face. După meciul ăsta, care va conta. Iar meciul din seara asta poate să conteze asupra deciziei pe care o va lua el. Adică o înfrângere rușinoasă, 2-0 pentru mine e o înfrângere rușinoasă, deci punem și lucrul ăsta, 2-0, 3-1, o înfrângere clară, categorică. În momentul ăla, el poate pleca”, a spus Gabi Balint la Fotbal Club.

Chiar antrenorul Mirel Rădoi a declarat la un moment dat că va discuta despre o posibilă plecare a sa după meciul cu Irlanda de Nord, pentru a nu pune presiune inutilă pe nimeni înaintea ultimului meci al României din Liga Națiunilor.

În cele șase meciuri pe banca naționalei României, Mirel Rădoi a înregistrat două victorii, o remiză și 3 înfrângeri.

Distribuie:

Citeste si:

  • Decizie finală! Sportivii români rămași fără medalii la olimpiadă...
  • Incredibil! Mesajul ales de Diego Maradona în timpul vieții pentru pia...
  • Ronaldo și Messi, tribut pentru Maradona. Legenda fotbalului argentini...
  • Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!