Anul 2021, cel mai bun sezon pentru Simona Halep? Previziuniile publicației franceze

Anul 2021, cel mai bun sezon pentru Simona Halep? Previziuniile publicației franceze
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Anul 2021, cel mai bun sezon pentru Simona Halep? Previziuniile publicației franceze.

Francezii de la Tennis World cred în Simona Halep

Tennis World consideră că, în 2021, Simona Halep va atinge apogeul din punct de vedere al maturității și astfel va reuși să aibă un sezon excelent:

„Anul său a fost pozitiv, în ciuda a tot, în ciuda faptului că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. La ce ne putem aștepta de la ea în anul 2021? Simona, încărcată cu o forță mentală considerabilă, atinge acum vârful maturității sale mentale, fizice, tehnice și tactice. Experiența, înfrângerile dureroase și victoriile dulci i-au dat doza de experiență care le lipsește multor jucători tineri, chiar si campionilor de Grand Slam. O experiență care poate fi decisivă în cele mai delicate momente ale sezonului. Un sezon care, dacă totul merge bine, va fi lung, incluzând și Jocurile Olimpice. Un sezon care le va cere sportivilor să înțeleagă și când este timpul sa se odihnească sau să spună ‘Nu’ unui turneu”, au scris jurnaliștii de la Tennis World.

Simona Halep (29 de ani) a avut un an 2020 bun, în ciuda pandemiei de coronavirus și a faptului că până și ea a suferit de COVID-19. În 2020, a doua jucătoare a lumii a câștigat trei turnee, motiv pentru care jurnaliștii de la site-ul Tennis World i-au dedicat un material special.

Chiar dacă va fi nevoită să stea 14 zile în carantină, Simona Halep este înscrisă pe tabloul principal de la Australian Open 2021. Se anunță o competiție grea pentru româncă. La turneul de la „Antipozi” vor participa alte nume grele din circuitul feminin: Ashleigh Barty (1 WTA), Naomi Osaka (2 WTA), Sofia Kenin (4 WTA), Elina Svitolina (5 WTA) și Serena Williams (11 WTA).

Jucătorii de tenis care vor participa la primul Grand Slam al anului vor trebui să ajungă la Melbourne între 15 și 17 ianuarie și să stea în izolare două săpătmâni. Turneul de la „Antipozi” va avea loc în perioada 8-21 februarie, după ce a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!