Antrenor român, răspunzător de infectările cu COVID-19 de la echipă? Ce le-a replicat jurnaliștilor

Antrenor român, răspunzător de infectările cu COVID-19 de la echipă? Ce le-a replicat jurnaliștilor
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Noul scandal în lumea fotbalului din Grecia îl are ca protagonist pe Ladislau Boloni. Acesta este în prezent antrenorul celor de la Panathinaikos. Selecționerul a intrat într-un conflict cu reporterii imediat dupa partida cu Asteras, care s-a terminat 0-0.

Boloni a adus din nou în prin plan o echipă a lui Panathinaikos care nu avea parte de foarte mare succes, dar acum riscă să piardă mult mai mult decât tot ce a câștigat până acum cu formația din Grecia.

 

Ladislau Boloni s-a certat cu reporterii

Încă de la interviul de după meci, s-a văzut că antrenorul român este foarte nervos. El a continuat astfel starea proastă pe care a afișat-o și după meciul cu Olympiacos.

Mărul discordiei” au fost întrebările referitoare la numărul mare de jucători cu COVID-19 pe care Boloni îl are în echipă. Presa elenă îl acuză pe român pentru că i-a lăsat pe jucători să plece în țările lor de Crăciun, sporind astfel riscul de infecție.

Ce se spune, nu corespunde realităţii. Când un jucător vrea să meargă acasă de Crăciun pentru a petrece cu familia, ce pot să-i fac? Și daţi-mi voie să vă spun că Kourbelis și Tzavidas (n.r. doi dintre cei cinci infectaţi) au petrecut Sărbătorile aici, în Grecia.

Şi fără să vreau să jignesc pe cineva, nu înţeleg decizia Ligii. Avem cinci jucători bolnavi de COVID-19. Mi se va spune că unul e în Brazilia, dar este bolnav! Avem cinci jucători. Cum se poate juca acest meci? … În toate echipele din lume când îţi lipsesc cinci jucători se simte”, a declarat Ladislau Boloni după meci, conform celor de la sport24.gr

 

Liga Profesionistă din Grecia a refuzat să amâne meciul lui Panathinaikos

Boloni a fost revoltat pentru că Liga a refuzat să amâne meciul spunând că Mauricio, unul dintre jucătorii bolnavi de COVID-19, era în Brazilia, nu în Grecia.

Formația din Grecia așteaptă acum rezultatul ultimelor teste înainte de jocul cu Apollon Smyrnis programat pentru miercuri.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!