Categories: Special

Anamaria Prodan, început de an în forță. Planuri surpriză pentru Dinamo?

Anamaria Prodan a început noul an în forță. Revelionul a prins-o pe impresară în Dubai. Dar anul 2021 se anunță unul cel puțin interesant, după plecarea de la Hermannstadt, mai ales că se zvonește că ”Prodanca” s-ar putea implica în salvarea clubului de fotbal Dinamo București.

Petrecere exotică, cu familia și prietenii

Anamaria Prodan a petrecut sărbătorile de iarnă în Dubai. Revelionul a prins-o pe marginea unei piscine de unde se vedea perfect Burj Al Arab și artificiile care au luminat cerul la trecerea dintre ani.

Alături de soțul Laurențiu Reghecampf, de copii, și prieteni, printre care și fostul fotbalist Florin Bratu, departe de presiunea restricțiilor impuse de pandemie, Anamaria Prodan a început un nou an cu zâmbetul pe buze și încrezătoare în noul an.

Vedeta a postat pe profilul personal de Instagram numeroase imagini din vacanța din Dubai, inclusiv momentul de la trecerea dintre ani.

Ce planuri are cu Dinamo

Anamaria Prodan urmează să revină în țara în perioada următoare și este așteptată cu interes de iubitorii de fotbal din România, mai ales de suporterii dinamoviști.

Chiar înainte de finalul anului trecut, s-a aflat în piață ca impresara s-ar putea implica în salvarea clubului Dinamo București, după ce a renunțat la investiția în Hermannstadt încă din luna octombrie.

”Prodanca” nu a confirmat zvonurile, dar nici nu a exclus orice legătură cu clubul bucureștean, care recunoaște că este clubul ei de suflet.

“Despre Dinamo … echipa mea de suflet. Dar deocamdată stau un pic, aşa, să văd de fac. În ce parte merg, ce echipă îmi iau, ce partener de afaceri voi avea lângă mine. Vedem ce va fi”, a declarat Anamaria Prodan pentru Digi Sport înainte de Anul Nou.

Nu ar fi prima implicare la Dinamo pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu se află la prima implicare în istoria clubului Dinamo.

După ce Claudiu Florică a negociat preluarea clubului de la Ionuţ Negoiţă, este era aproape sigur că frâiele vor fi preluate de Anamaria Prodan.

La acel moment, suporterii dinamoviști nu erau încântați de această perspectivă, dar planurile s-au năruit oricum pentru că cei doi afaceriști nu au ajuns la o înțelegere.

De această dată însă, o posibilă venire a impresarei la conducerea clubului ar putea fi privită cu alți ochi, în haosul prin care trecere în prezent clubul bucureștean. Iar implicarea Aneimaria Prodan ar putea înseamna salvarea clubului, mai ales că aceasta și-a dovedit deja calitățile manageriale în fotbalul românesc.

”Am demonstrat la Sibiu că pot salva de la retrogradare o echipă care era într-o stare critică, cu care am reuşit să terminăm pe locul 2 în play-out. Vedem ce va fi, sper ca anul ăsta care vine să fie perfect pentru mine şi familia mea. La mulţi ani la toată lumea!”, a mai spus Prodan, care s-a retras de la Hermannstadt din cauza neînțelegerilor cu antrenorul Ruben Albes, susţinut de acţionarii Claudiu Rotar şi Ştefan Băcilă.

Distribuie:
Iuliana Roca

Pasionată de comunicare, mass media și relații publice, cu peste 20 de ani de experiență în presa scrisă, social media, organizare de evenimente și campanii de comunicare. Mamă a unui băiețel, deține blogul personal de ”scrieri felurite” - iulianaroca.ro -, cu povești inspirate din viață.

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago