Anamaria Prodan, atac indirect la adresa lui Dan Petrescu! Ce a declarat impresara

Anamaria Prodan, atac indirect la adresa lui Dan Petrescu! Ce a declarat impresara
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Anamaria Prodan a discutat într-un interviu despre posibilitatea ca soțul ei, Laurențiu Reghecampf, să devină antrenor la Universitatea Craiova. Declarația Aneimaria Prodan a venit după ce aceștia s-au întors din Dubai, după o vacanță binemeritată.

 

În același interviu, celebra impresară a lansat un atac indirect la adresa lui Dan Petrescu, care a semnat cu una dintre cele mai subclasate echipe din Turcia, Kayserispor. Aceasta a spus că “Reghe” nu ar fi făcut niciodată așa ceva, deoarece el își dorește să facă performanță.

 

 

Anamaria Prodan, atac la adresa lui Dan Petrescu

„Laur a refuzat câteva oferte de câteva milioane din străinătate, tocmai pentru că își dorește să facă performanță la nivel înalt. Laurențiu Reghecampf nu va pleca niciodată să semneze, de disperare, la o echipă care îi oferă două milioane, numai pentru bani, numai să ia acești bani și dacă nu face performanță, nu face, asta este. N-ar pleca la ultima clasată din Turcia.
Mentalitatea noastră este cu totul alta. Laur își dorește performanță! Familia Reghecampf-Prodan nu trăiește din fotbal! Lumea poate să ne judece, dar noi am avut bani întotdeauna. Laurențiu Reghecampf este printre primii jucători din România care pe vremuri, atunci imediat după Revoluție, a avut un contract de un milion și ceva de mii de mărci”, a spus Anamaria Prodan, în interviul acordat celor de la ProSport.

 

În ceea ce privește dezvăluirile lui Basarab Panduru cu privire la negocierile dintre Laurențiu Reghecampf și Universitatea Craiova, Anamaria Prodan a explicat că fostul campion cu FCSB nu se gândește să revină în România și chiar îl compară cu Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu, atât din punct de vedere al nivelului financiar, cât și al performanței.

Dan Petrescu, ironizat de Pancu

Și Daniel Pancu s-a referit recent la Dan Petrescu și a glumit pe seama fostului antrenor al lui CFR Cluj, după ce acesta a semnat cu Kayserispor.

„Pleacă la o echipă pe care trebuie să o salveze de la retrogradare, sunt convins că va reuși acest lucru și mai sunt convins că vă va spune că e cel mai greu campionat în care a activat ca antrenor”, a spus Daniel Pancu.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!