Alertă la baza sportivă AS Roma! Ce a a fost descoperit

Alertă la baza sportivă AS Roma! Ce a a fost descoperit
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Alertă la baza sportivă AS Roma! Ce a a fost descoperit după ce a fost nevoie de intervenția armatei italiene.

Bombe datând din cel de Al Doilea Război Mondial găsite în baza celor de la As Roma

Armata italiană a fost nevoită să intervină și să extragă niște bombe rămase din cel de Al Doilea Război Mondial:

„Mulţumiri armatei italiene şi trupei sale de genişti, după ce au luat în siguranţă şi cu succes câteva dispozitive datând din cel de-al Doilea Război Mondial de la baza de pregătire a clubului, Trigoria, în această săptămână”, a notat AS Roma pe Twitter.

Potrivit Il Messagero, au fost găsite aproximativ 20 de bombe în timpul unor lucrări pentru construirea de noi terenuri. Echipa AS Roma face parte din aceeaşi grupă ca CFR Cluj în Liga Europa. Italienii au învins CFR Cluj atât la Roma, scor 5-0, cât şi în România, scor 2-0, şi sunt calificaţi în 16-im

Clubul italian AS Roma a inregistrat un deficit record de 128,4 milioane euro, dupa primele noua luni ale exercitiului financiar 2019/2020, in crestere cu aproape 100 milioane euro fata de bilantul anterior, relateaza L’Equipe. Pandemia de coronavirus a avut un efect extrem de negativ asupra finantelor clubului AS Roma, care a raportat dupa primele noua luni ale anului financiar 2019/2020 un capital net rulant negativ in valoare de 128,4 milioane euro., comparativ cu deficitul de 38,7 milioane euro din perioada 2018/2019. Roma a efectuat o majorare de capital cu 150 milioane euro, care a fost aprobata in octombrie 2019. Pe 26 iunie este convocata adunarea actionarilor, care va trebui sa ia masuri pentru recuperarea pierderilor.

Echipa AS Roma face parte din aceeaşi grupă ca CFR Cluj în Liga Europa. Italienii au învins CFR Cluj atât la Roma, scor 5-0, cât şi în România, scor 2-0, şi sunt calificaţi în 16-imi.

Prestația lui CFR Cluj din înfrângerea cu AS Roma, scor 0-2, a fost analizată și de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport. Italienii sunt dezamăgiți de cum a arătat echipa lui Dan Petrescu, care are șanse mici acum să se califice în „primăvara” Europa League.

Campioana României nu i-a pus deloc probleme Romei. Echipa lui Paulo Fonseca s-a impus prin autogolul lui Debeljuh și lovitura de pedeapsă transformată de Veretout. În urma acestui succes, capitolinii sunt calificați în 16-imi.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!